Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Sakaryaspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı Çanakkale Dardanelspor karşısında 3 altın değerinde puan kazandıklarını söyledi.

Sakaryaspor Kulübü binasında basın toplantısı düzenleyen Bölükbaşı Çanakkale Dardanelspor karşılaşmasında çok önemli 3 puan kazandıklarını belirterek, "Bizim için zor geçmesini düşündüğümüz genç dinamik bir Dardanelspor maçı sonrasında şehrimize 3 altın değerinde puanla döndük. Bu hem bize hem futbolcularımıza hem de camiamıza gelecek adına keyif verdi, umut verdi, moral verdi. Önümüzdeki haftalara daha bir sağlam, daha güvenli, daha umutlu ve inançlı giriyoruz. Bu hafta hazırlanacağımız Ofspor maçıyla
yolumuza devam ediyoruz" dedi.
Bölükbaşı kazanılan başarının taktik ve stratejik planlamaya bağlı olduğunu vurgulayarak, "Çanakkale Dardanelspor karşılaşmasına bir hafta önemli bir şekilde hazırlandık. Taktik ve strateji savaşında şansla değil çalışma ile galibiyeti elde ettik. Bundan sonra yapılacak maçlarda da aynı çalışma anlayışıyla başarılı olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.