Gençlerbirliği, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Ligin 6. haftasında eksik oyuncuların çokluğuna rağmen başkent derbisinde Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden Gençlerbirliği, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına moralli başladı. Teknik direktör Thomas Doll yönetiminde yapılan antrenmanda, düz koşu ve top kapma çalışması yapan Kırmızı-siyahlılar, antrenmanı taktik amaçlı çift kale maçla tamamladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Mustafa Pektemek, Curri ve Stewart katılmadı. Ankaragücü maçında başına darbe alan Serdar Kulbile, evinde
dinlenirken Mehmet Akgün takımdan ayrı düz koşulara başladı. Zec ve Harbuzi'nin tedavilerine ise devam edildi. Serdar Kulbilge dışındaki oyuncuların Fenerbahçe maçında oynayamayacağı ifade edildi.
Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Thomas Doll, Fenerbahçe maçı için özel bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Fenerbahçe için favori diyemeyiz. Bu maç için özel olarak hazırlanıyoruz. Eksiklerimiz var ama oynayan oyuncularımıza güveniyoruz. Fenerbahçe maçına puan ya da puanlar almak için gideceğiz" dedi.