Fenerbahçe, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında, kendi sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren idmanda Kasımpaşa maçında görev alan oyuncular bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketlerinden sonra 2 grup halinde top kapma ve pas çalışmaları ile devam ettirdikleri antrenmanı, yarı sahada yapılan pas oyunları ve dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.
Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Mert Günok, bugünkü antrenmanla takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakatlıkları süren Semih ve Uğur, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı bir programla çalışmalar yaparken, Berk Elitez ise tesislerde tedavi gördü. Ülkesinde olan Güiza da antrenmanda yer almadı.
Fenerbahçe, 29 Eylül Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Saat 18.00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.