Amerikan Güreşinin Türk Kahramanları

Fox Alternatif Sporlar Koordinatörü Bilgehan Demir ile sevenleri İstanbul Güngören Kale Center'da buluştu

Fox Alternatif Sporlar Koordinatörü Bilgehan Demir ile sevenleri İstanbul Güngören Kale Center'da buluştu. Bursa'dan, İzmit'ten ve Trakya'dan gelen hayranlar yapılan Turkish Power şovuyla da olağanüstü anlara tanıklık ettiler.
Son yıllarda Türk halkının yeniden boks sporuyla tanışmasında ve ilgisinin artmasında büyük pay sahibi olan ünlü sunucu Smackdown (Amerikan Güreşi) ve Raw yayınlarının anlatıcısı ve koordinatörü Bilgehan Demir, uzun zamandır istenilen imza gününü sonunda gerçekleştirdi. İstanbul Güngören Kale Center'da yapılan imza gününde ünlü spikerin hayranları alışveriş merkezine sığmadı.
"EN SON SEDA SAYAN KONSERİNDE BÖYLE BİR KALABALIK VARDI"
Daha ünce böyle bir kalabalığın Seda Sayan konserinde yaşandığını söyleyen AVM yetkilisi Ebru Mirza da, "Belki de bu şov onu da geçmiş olabilir" dedi. Dünyanın birçok yerinde 60 bin kişinin bile önünde maç anlattığını dile getiren Bilgehan Demir ise, "Bu kadar kişinin kendisi için geldiğini görmek çok duygusal bir olay" dedi. Çocuk kitlenin kendisini inanılmaz sevdiğini ve onlarla çok iyi bir sinerji oluşturduğunu söyleyen usta spiker, "Barış Manço bunu başarmıştı ben de onun yolundan gidiyorum" diyerek
de ünlü sanatçıyı andı.
Bilgehan Demir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştuğu noktada onlardan önemli ricalarda bulundu. Amerikan Güreşindeki hareketlerin kesinlikle denenmemesi gerektiğini söyleyen Bilgehan Demir tüm gelenlerden bu konuda söz alırken alışveriş merkezinde bulunanlar "söz" diyerek adeta mekanı inlettiler.
Daha sonra PlayStation oyunu oynayan ve smackdown oyununda 30 kişiyi mağlup eden bir minik sporsever de ARAL imalat tarafından ödüllendirildi.
AVM'de dünya rekortmeni İlker Çelik de kardeşi Emre Çelik ile birlikte büyüleyici bir şov yaparken, ringe çanta içinde geldi ve sonra tenis raketinin içinden geçti.
'TURKİSH POWER' İSİMLİ TÜRK AMERİKAN GÜREŞİ EKİBİ KURULDU
Bu arada Bilgehan Demir Smackdown hayranı Türk izleyicilere önemli de bir müjde verdi. Demir, Fenerbahçeli milli basketbolcu ZAZA, 248 kiloluk Timsahlar takımından Bursalı Big Boy, Gecelerin Yargıcı Bahadır, Ünlü sanatçı Meriç Erkan ve Soldier lakabı ile ünlü kickbokscu Atakan Arslan'ı seyirciye yepyeni şekilleri ile tanıttı. Bu isimlerin hepsinin artık birer Amerikan Güreşçisi olduğunu ve yeni bir oluşum olan Turkish Power ekibinde yer alacağını açıklayan Bilgehan Demir bu isimlere Sultans Of The Dance
ekibinde baş dansçı olarak tanınan ve Camoka karakteri ile bilinen Hasan Yalnızoğlu'nun da katılacağını bildirildi.
(ERS-ERS-S)