Kayseri Erciyesspor-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'u yendi

Bank Asya 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor, sahasında ağırladığı Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'u yenerek puanını 11'e çıkardı ve 2. sıraya yükseldi.

Maç sonrası konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim, ligde ikinci sıraya oturduklarını ancak oyuncuların arzularından memnun olmadığını dile getirdi. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşılaşmasında gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirten Devrim, "Sonuçta kazanılan 3 puan var. Lig uzun bir maraton ve burada hedefimizi yerine getirebilme adına daha çok arzulu oynamak zorundayız. Şu an ligde istediğimiz yerdeyiz bu sebepten ötürü oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.
Kazanılmasına karşın çıkarılması gereken dersler olduğunu belirten Devrim, "Biz haddimizi bilerek oynuyoruz. Maçtan sonra kendimizi eleştiriyoruz ve bir sonraki maça öyle çıkıyoruz .Kayseri Erciyesspor, her maça ful konsantre ile devam etmek zorunda" ifadelerini kullandı.

"GENEL KURUL OYUNCULARI ETKİLİYOR"

Kayseri Erciyesspor Kulübü'nde yapılacak genel kurulun oyuncuları etkilediğini belirten Devrim, "Oyuncularımız profesyonel oyuncular ve bu durumdan etkileniyorlar. Sıkıntılı süreçten geçtiğimizi biliyorum" dedi.
Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Teknik Direktörü Mehmet Atilla Özcan ise Kayseri Erciyesspor gibi deneyimli takıma karşı oynadıklarını söyleyerek her iki takımında iyi mücadele gösterdiğini ancak şansız gol yediklerini belirtti.