Karabükspor'da Galatasaray Mesaisi Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Kardemir D.Ç Karabükspor, çalışmalarına ara vermeden başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Konyaspor karşısında ilk beraberliğini alan Karabükspor, izin yapmadan Galatasaray maçının hazırlıklarını Çamlık Tesisleri'nde başladı.
Takımın siyahi oyuncusu Emanuel Emenike istirahatlı olduğundan idmana katılmazken, Fatih Ceylan ve Ferdi Elmas takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Galatasaray maçı dahil olmak üzere bugüne kadar hiçbir şekilde oyuncularım la ilgili kadro zafiyeti olamaz. Saha 11 oyuncumuz çıkarak gerekli mücadeleyi layıkıyla yapacaktır" dedi.
İldiz açıklamasında ayrıca, "Galatasaray ligin en güçlü ekiplerinden bir tanesi. Çok ciddi Kadro derinliği bir takım olmasına rağmen bizimde kendimize göre bir oyun karakterimiz var. Bunu sahaya yansıtıp Cuma günü seyircimiz iyi bir mücadele izleyecektir. Takımda Şenol ve Fatih'in durumunun Cuma günü belli olacağını Mehmet Çoğum'un ise yarın takıma katılacak" diye kaydetti.