Galatasaray -3 İstanbul BB-1

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşı karşıya geliyor…

Lige isetediği gibi başlayamayan ancak daha sonra çıkışa geçen sarı-kırmızılı ekip, bugüne kadar hiç mağlubiyet yüzü görmediği Büyükşehir Belediye karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor...
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin korkulu rüyası olan ancak üç büyüklerden sadece Galatasaray'ı yenemeyen İBB ise bir ilki başarmanın peşinde... Büyükşehir Belediyespor, 4. sezonunu geçirdiği ligde, Galatasaray ile yaptığı 6 maçın, 4'ünü yitirdi, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı...

Cimbom'da Kaptan Arda Turan ve Mehmet Batdal kadroda yer almazken, sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu, Çağlar Birinci ve Hakan Balta da bu mücadelede ter dökemeyecek.
Ali Sami Yen Stadı'ndaki karşılaşmanın hakemi de Bülent Yıldırım.

İLK 11'LER

G.SARAY: Ufuk, Serkan Kurtuluş, Neill, Servet, Insua, Lorik Cana, Ayhan Akman, Misimovic, Pino, Aydın, Baros
İ.B.B: Hasagiç, Marcin, Can, Metin, Ekrem, Holmen, Rızvan, Efe, Gökhan Süzen, İskender, İbrahim Akın

MAÇTAN AYRINTILAR

90.Dakika :Hakem Bülent Yıldırım maçı bitiren düdüğü çalıyor. Galatasaray kendi seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yeniyor ve haftayı 3 puanla kapatarak ligde puanını 12'ye yükseltiyor.
90.Dakika :Galatasaray atağında Kewell sağ çaprazdan kaleye şut vurdu ama etkisiz bir vuruş olunca top kaleci Hasagic'de kaldı.
90.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında Efe sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Insua topu uzaklaştırdı.
90.Dakika :4. Hakem İlker Meral maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
89.Dakika :Galatasaray'da Serkan Kurtuluş topu oyuna geç soktuğu için Sarı Kart gördü.
88.Dakika :Galatasaray atağında Pino sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Hasagic'de kaldı.
86.Dakika :Galatasaray bir kez daha gole çok yaklaştı. Kewell sol kanattan korner kullandı, arka direğe ortasını yaptı, Neill sağ ayakla dar açıdan kaleye sert vurdu ve top üst direkten geri geldi.
85.Dakika :Bu kez Galatasaray gole çok yaklaştı. Misimovic ceza sahası içinde topla buluştu, rakibini geçerek önünü boşalttı, kaleye sert vurdu ve kaleci Hasagic son anda topu kornere çeldi.
83.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Gökhan Süzen sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı kaleci Ufuk topu uzaklaştırmak istedi top bir anda boşta kaldı İbrahim Akın bekletmeden sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
82.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da İbrahim Akın rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
81.Dakika :Galatasaray gole çok yaklaştı. Kewell sol kanattan topla ceza sahası içine girdi, uzak köşeye sert vurdu ama top kaleci Hasagic'de kaldı.
80.Dakika :Galatasaray'da Barış rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
78.Dakika :Galatasaray atağında Kewell ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
77.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında İbrahim Akın topla beraber ceza sahası içine yöneldi ama savunmada Servet ayak koyarak topu kaleci Ufuk'a kazandırdı.
75.Dakika :Galatasaray atağında Pino sol kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top kaleci Hasagic'de kaldı.
74.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 12 numarayla İskender Alin Giren oyuncu 6 numarayla Efe İnanç
73.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında Gökhan Süzen sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Ayhan topu uzaklaştırdı.
72.Dakika :Galatasaray'da Baros sakatlandığı için zorunlu olarak değiştirildi.
71.Dakika :Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 15 numarayla Milan Baros Giren oyuncu 8 numarayla Barış Özbek
68.Dakika :Galatasaray'da Baros bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.
67.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında İskender Tum'la duvar paslaşması yaparak ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
66.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! İstanbul Büyükşehir Belediyespor Tum'un attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.Gökhan Süzen sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Tum ön direkte yükseldi geriye doğru kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.
65.Dakika :Galatasaray'da Ayhan rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
64.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında İbrahim Akın rakiplerini geçerek sol kanattan ceza sahası içine girdi, İskender'e pasını verdi, İskender penaltı noktası üzerinden gelişine sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
63.Dakika :Galatasaray'da Misimovic sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Hasagic çıkarak topun sahibi oldu.
62.Dakika :Galatasaray atağında Misimovic ceza sahası önünde topla buluştu, kaleye sert vurdu ve kaleci Hasagic topu saha içine çeldi sonrasında savunmada Ekrem tehlikeyi uzaklaştırdı.
61.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 23 numarayla Holmen Giren oyuncu 88 numarayla Tevfik Köse
61.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 53 numarayla Rızvan Giren oyuncu 28 numarayla Marcin Kus
60.Dakika :Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Aydın Giren oyuncu 16 numarayla Mustafa Sarp
59.Dakika :Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 19 numarayla Cana Giren oyuncu 99 numarayla Harry Kewell
58.Dakika :Galatasaray'da Pino rakibiyle tartıştığı için Sarı Kart gördü.
57.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Ekrem rakibiyle tartıştığı için Sarı Kart gördü.
56.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Metin Depe rakibiyle tartıştığı için Sarı Kart gördü.
55.Dakika :Can Arat ve Aydın'ın tedavileri tamamlandı ve maç devam ediyor.
53.Dakika :Can Arat ve Aydın girdiği ikili mücadele sonucunda sakatlandılar ve tedavileri için maça ara verildi.
52.Dakika :Galatasaray atağında Misimovic ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Hasagic'de kaldı.
51.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında İbrahim Akın çalımlarla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
50.Dakika :Büyükşehir Belediyespor gole çok yaklaştı. Insua ceza sahası içine gelen topu uzaklaştırmak isterken topu ayağından kaçırdı pozisyonu takip eden İbrahim Akın bekletmeden sert vurdu ve top direğin dibinden auta çıktı.
48.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında kaleci Hasagic ileriye doğru uzun oynadı ama top doğrudan kaleci Ufuk'a geldi.
47.Dakika :Galatasaray atağında Aydın sol kanattan ceza sahası içine yöneldi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.
46.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor hakem Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı
45.Dakika: maç sona erdi. İlk yarı skoru Galatasaray:3 İstanbul Büyükşehir Belediye: 0
42.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında Rızvan kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama savunma topu uzaklaştırdı.
40.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Baros'un attığı gol ile durumu 3-0 yapıyor.
38.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında Tum sol arka direkte topa vurmak istedi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
37.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında İbrahim Akın sağ kanattan rakiplerini geçerek ceza sahası içine girdi, uzak köşeye sert vurdu ve kaleci Ufuk topu saha içine çeldi sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
36.Dakika :Büyükşehir Belediyespor'da İbrahim Akın sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
35.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında Rızvan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Servet araya girerek topu kornere gönderdi.
33.Dakika :Galatasaray atağında Aydın ceza sahası önünde topla buluştu ama kontrolü iyi olmayınca savunma topu uzaklaştırdı.
32.Dakika :Galatasaray'da Ayhan'ın tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.
30.Dakika :Galatasaray'da Ayhan bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi
28.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında Holmen ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Ufuk'ta kaldı.
26.Dakika :Büyükşehir Belediyespor'da İbrahim Akın sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ufuk'ta kaldı.
25.Dakika :Büyükşehir Belediyespor'da İbrahim Akın kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
23.Dakika :Büyükşehir Belediyespor'da İbrahim Akın sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Ufuk çıkarak iki hamlede topun sahibi oldu.
21.Dakika :Galatasaray'da Misimovic sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Tum topu uzaklaştırdı.
20.Dakika :Galatasaray gole çok yaklaştı. Baros topla beraber ceza sahası içine girdi, kaleciyle karşı karşıya kaldı kaleci Hasagic açıyı kapattı Baros yanında bekleyen Pino'ya pasını verdi, Pino kaleye sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı.
19.Dakika :Büyükşehir Belediyespor'da İbrahim Akın sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, savunmada Servet'ten seken top kaleci Ufuk'ta kaldı.
18.Dakika :Galatasaray'da Cana rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
17.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında Gökhan Sağ kanattan topla ceza sahası içine yöneldi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
15.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında İskender savunmanın arkasına doğru atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
14.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında Ekrem sol kanata doğru yerden pas vermek istedi ama top Pino'da kaldı.
12.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Rızvan topa elle dokunduğu için Sarı Kart gördü.
11.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Baros'un penaltı golü ile 2. golü buldu.
10.Dakika :Galatasaray Rızvan'ın ceza sahası içinde topa elle dokunmasıyla penaltı kazandı.
9.Dakika :Galatasaray'da Misimovic sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Rızvan topu uzaklaştırdı.
7.Dakika :Büyükşehir Belediyespor atağında İbrahim Akın çalımlarla ceza sahası içine yöneldi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
6.Dakika :Galatasaray atağında Pino sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
5.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Baros'un attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Serkan Kurtuluş sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Baros altıpas içinde yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.
3.Dakika :Galatasaray atağında Neill sağ kanata doğru uzun oynadı ama top savunmadan taca çıktı.
2.Dakika :Galatasaray gole çok yaklaştı. Cana ceza sahası içine arapasını verdi, Baros topla buluştu kaleciyle karşı karşıya şutunu vurdu, top kaleci Hasagic'den sekerek kaleye yöneldi ve savunmada Ekrem son anda ayak koyarak topu uzaklaştırdı ve mutlak bir golü önledi.
1.Dakika :Karşılaşma Galatasaray'dan Baros'un vuruşuyla başlıyor.
0.Dakika :Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray 9 puanla yedinci, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 9 puanla altıncı sırada bulunuyor.
0.Dakika :Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 6.hafta karşılaşmasında Ali Sami Yen Stadında Galatasaray ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geliyor.