Mesut Bakkal, Eski Takımına Karşı İlk Sınavını Verecek

Geçtiğimiz sezon Manisaspor'un başında bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal eski takımına karşı ilk sınavını verecek.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor, Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Son 4 haftada galibiyet yüzü göremeyen Sivasspor, Manisa deplasmanından mutlak galibiyet hedeflerken, Manisaspor ile şimdiye kadar 8 kez yaptığı maçtan 4 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile bir beraberlik aldı. Deplasmanda Manisaspor'a karşı galibiyeti bulunmayan Sivasspor, kötü gidişine bu hafta son vermek istiyor.
Teknik direktör Mesut Bakkal, yaptığı açıklamada, Manisaspor deplasmanından 3 puan almayı arzu ettiklerini söyledi. Bakkal, "Takım olarak beklediğimiz puanı yakalayamadık. Tek isteğimiz istediğimiz yere gelmek. İyi bir ortamda çalışıyoruz. Eskişehirspor maçının telafisi için Manisa'ya gidiyoruz. Umarım galibiyetle döneriz" dedi.
Bu arada Bakkal ile birlikte Sivasspor'un bu sezonki transferlerinden Mehmet Nas da ilk kez eski takımına karşı forma giyecek. Manisaspor karşılaşmasında Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından 4 maç ceza alan Sedat Bayrak forma giyemeyecek. Ayrıca Ferhat Bıkmaz ve Bruna Zita'nın hafif sakatlıkları bulunduğu Manisaspor karşılaşmasında forma giyip giymeyecekleri maç gününde belli olacağı öğrenildi.