Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen: Aziz Yıldırım'ın kulağını çekebilirdim

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, kaleci Volkan'ın düğünü öncesi "Ali Şen gelecekse ben yokum" demesi üzerine davete katılamayan eski başkanlardan Ali Şen, NTV Spor Radyo'ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bugün herkesin kendisinden yana tavır aldığını belirten Şen, "13 yıl önce görevi bıraktım, aday olmadım. O günden beri Bodrum'da yaşıyorum. Ne kadar gazete varsa okudum, spor programlarına baktım. Herkesin, 13 yıl önce görevi bırakmış olan birinin yanında olması, bir insan olarak beni çok etkiledi" dedi.

‘Kulağını çekebilirdim'

Yaşananlara çok üzüldüğünü kaydeden Ali Şen, "Ben Aziz Yıldırım'ı çok destekledim, 'benden iyi başkanlık yaptı' dedim, plaket verdim. Fakat insan olarak da anlamaya çalışıyorum Aziz Yıldırım'ın kızgınlığını, öfkesini... Kıskançlıktan başka sebep yok bu olayda. Denizlispor maçından sonra, kaçan şampiyonluktan sonra çok kötüydü, desteğe ihtiyacı vardı yanına oturdum, 'niye şampiyonluğu kaybettin?' diye kulağını çekmedim, yanağını okşadım. Kulağını da çekebilirdim! Fenerbahçe taraftarları da Ali Baba'nın bu hareketinden sonra aynı desteği sürdürdüler" ifadelerini kullandı.

‘Artık bir araya gelmem'

Şen sözlerini şöyle sürdürdü; "Ali Şen'in Fenerbahçe sevgisini, Aziz Yıldırım'ın değerlendirmesi çok komik. Aziz Yıldırım da iki gündür yazılanlara bakınca, her yorumun aleyhine olduğunu görünce, yaptığından pişman olmuştur, üzülmüştür."

Ali Şen “Aziz Başkan bir adım atarsa, buzlar erir mi?” sorusu üzerine ise "Böyle bir adamla biraraya gelmem artık mümkün değil” karşılığını verdi.