Galatasaray, Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti.

Sarı-kırmızılı futbolcular, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde saat 10.00'da Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda yaklaşık 2 saat süren bir antrenman yaparak hafta sonu oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinin hazırlıklarını sürdürdüler. Isınma hareketleri ve düz koşu ile başlayan antrenman taktik çalışmalarla devam ederken idmanın son bölümde ise çift kale maç yapıldığı bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada basına kapalı olarak gerçekleştirilen bugünkü idmanda Ayhan Akman ve
Ufuk Ceylan'ın takımla çalıştığı, dünkü antrenmanda belinde ağrıları oluşan Boşnak yıldız Zvjedan Misimoviç'in bugün dinlendirildiği ifade edildi.
Galatasaray, Büyükşehir Belediyespor ile 26 Eylül Pazar günü sahasında oynayacağı Spor Toto Süper Lig 6. hafta mücadelesinin hazırlıklarını Cuma günü (yarın) sabah saat 10.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.