Boks Milli Takımı Avrupa Şampiyonası'na Kastamonu'da Hazırlanıyor

Fransa'da düzenlenecek olan Yıldız Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan Boks Yıldız Milli Takımı, 3. etap hazırlık kampı için tekrar Kastamonu'ya geldi.

İlk iki kampını da Kastamonu'da yapan milliler 30 Eylül'e kadar hazırlıklarını sürdürecek. 21 sporcudan oluşan kafileye Milli Takım Antrenörü Baykan Arslan, Levent Yıldırım, İbrahim Gündoğdu, Nazım Ersungur ve Medine Bütün önderlik ediyor. Ankara Boks İl Temsilcisi Gürbüz Başer ise, kamp müdürü olarak görev yapıyor. Yapılacak çalışmalar sonunda 13 sporcu milli takım kadrosuna dahil olma başarısı gösterecek. Boks Federasyonu Milli Takım Antrenörü Baykan Arslan, Kastamonu'da gerçekleştirdikleri ilk iki
kampın çok yararlı geçtiğini, üçüncü ve dördüncü etap kamplarında sporcular üzerinde olumlu etkiler oluşturacağını düşündüğünü söyledi. Sporcularına sonuna kadar güvendiğini ifade eden Arslan, Fransa'da Türkiye ismini en iyi şekilde temsil edeceklerini de söyledi. Baykan Arslan ayrıca, Kastamonu'da kaldıkları süre içerisinde kendileriyle her konuda yakından ilgilenen Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı ile Boks İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Yılmaz Kırkbeşoğlu'na da şahsı ve sporcuları adına
teşekkür etti. Sporcularına İsmail Dikmenli Tesisleri'nde çalışma ortamı sağlayan Kastamonuspor Kulübü Başkanı Levent Özbek ve yönetim kuruluna da minnettar olduklarını ifade eden Arslan, çalışmalarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi.
Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan milli takım şu sporculardan oluşuyor:
Aslıhan Börekçi, Berna Arslan, Ülkü Demir, Elif Nur Coşkun, Özgül Hamarat, Merve Özge Arslan, Seçil Budak, Şeyma Şafak, Halime Uçkun, Elif Yıldırım, Satı Burcu, Gülbeyaz Kemikli, Ayşegül Sivrikaya, Reyhan Çakır, Rezzan Karadağ, Damla Nur Yıldız, Ebru Ünal, Nehir Kaya, Serengül Bayrak, Şüheda Emre ve Burcu Kılıç.