Real Madrid Espanyol maçı özeti ve golleri

İspanya La Liga'nın 4. haftasında Real Madrid sahasında Espanyol'u 3-0'lık skorla mağlup etti. Real Madrid Espanyol maçı özeti ve gollerini buradan izleyebilirsiniz. İşte Real Madrid Espanyol maçı...

İspanya La Liga'nın 4. haftasında üç kırmızı kartın çıktığı mücadelede Real Madrid sahasında Espanyol ile karşı karşıya geldi.

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 29. dakikada penaltıdan Cristiano Ronaldo, 79. dakikada Gonzalo Higuain ve 87. dakikada Karim Benzema kaydetti. Real Madrid takımında Pepe 56. ve 60. dakikalarda gördüğü sarı kartlar nedeni ile kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Espanyol takımında ise Ernesto Galan Inigo 63. dakikada gördüğü kırmızı kart ile Juan Forlin'de 80. ve 89. dakikalarda gördüğü sarı kartlar nedeni ile kırmızı kart görerek oyun dışında kalan diğer isimler oldular.

Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 10'a çıkartarak maç fazlası ile liderliğe yükseldi. Espanyol takımı ise 6 puan ile 7. sırada yer aldı. İspanya La Liga'nın 5. haftasında Real Madrid deplasmanda Levante ile karşı karşıya gelirken, Espanyol sahasında Osasuna ile mücadele edecek.