Colman'ın Şampiyonluk İnancı Tam

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, Bordo-mavili takımda ne kadar kalacağını zamanın göstereceğini belirtirken, ailesiyle birlikte Trabzon'da yaşamaktan büyük bir zevk aldığını söyledi.

TrabzonCell'lilerden gelen soruları yanıtlayan Colman, kendisi hakkında merak edilenlere cevap verdi. "Trabzonspor'da ne kadar daha oynamayı düşünüyorsun ?" sorusuna Colman, "Burada üçüncü sezonumu geçiriyorum ve gayet mutluyum. Ailem de Trabzon'da yaşamaktan büyük zevk alıyor. Daha ne kadar burada kalacağımı ise zaman gösterecek" cevap verdi.
"Türk Milli Takımı'nda oynamak ister misin ?" sorusunu ise Arjantinli oyuncu, "Arjantin forması giyme hayalim devam ediyor ve bu devam ettiği müddetçe bir başka ülkenin milli takımında görev yapma taraftarı değilim" şeklinde cevaplandırdı.
"Trabzonspor'da şampiyon olana kadar duracak mısın ?" sorusuna ise başarılı oyuncu, "Son bir kaç ayda iki kupa kazandık ve büyük mutluluklar yaşadık. Şimdi hedef şampiyonluk ve inanın ki, sizi bunun için çok fazla bekletmemek uğrunda elimizden geleni yapacağız ve ben de bordo-mavi formayla şampiyonluk kupasını kaldıracağım" cevabını verdi.
Colman, kariyeri ile ilgili olarak yöneltilen soru karşısında ise, "Uluslararası alanda tanınan ve saygı duyulan bir oyuncu olmayı hedefliyorum. Şüphesiz Arjantin Milli Takımı formasını sırtıma geçirmeyi. Kariyerimde en büyük sevinci, Türkiye Kupası zaferimizde yaşadım. En büyük üzüntüyü ise iki sezon önce evimizde oynadığımız iki maçta yenilerek şampiyon olma şansımızı kaybettiğimizde yaşadım" ifadelerini kullandı.
"Kolbastı mı yoksa Tango mu?" sorusuna ise Colman, "İkisini de çok severim ama Arjantin'de bir yerel müzik türü olan 'cumbia' ve Nueva Luna' grubu favorimdir" diye cevap verdi.
"Futbolu bıraktığında hangi takımda olmak istiyorsun" şeklinde yöneltilen soruya ise Arjantinli oyuncu, "Uluslararası alanda çalışıp ismimi duyurabileceğim bir kulübün bünyesinde yer almak isterim. Ülkemde ise taraftarı olduğum Boca'nın çatısı altında bulunmak isterim" karşılığını verdi.
"Türkiye gelmeden önce Trabzonspor ile ilgili neler biliyordun ?" şeklinde soruya Bordo-mavili futbolcu, "Trabzonspor'un Türk futbol tarihinde saygın bir yeri olduğunu duymuş ve transfer teklifini aldıktan sonra kulüp ve takımla ilgili araştırma yapmıştım fakat yine de bildiklerim oldukça sınırlıydı" diye cevap verdi.
(GÖK-EYB-EYB-S)