Robbıe Keane, Beşiktaş'ın 10 Milyon Euroluk Teklifini Reddetti

Birinci transfer döneminin son gününde milli futbolcu Fatih Tekke'yi renklerine bağlayarak dikkat çeken Beşiktaş'ın ünlü İrlandalı futbolcu Robbie Keane için 8 milyon pound teklif ettiği ancak bu teklifin yıldız futbolcu tarafından reddedildiği öğrenildi

Birinci transfer döneminin son gününde milli futbolcu Fatih Tekke'yi renklerine bağlayarak dikkat çeken Beşiktaş'ın ünlü İrlandalı futbolcu Robbie Keane için 8 milyon pound teklif ettiği ancak bu teklifin yıldız futbolcu tarafından reddedildiği öğrenildi.
Transferin hızlı takımlarından Beşiktaş, Guti, Ricardo Quaresma ve Mehmet Aurelio transferlerinden sonra Rusya Ligi'nde Rubin Kazan forması giyen milli futbolcu Fatih Tekke'yi de renklerine bağladı. Böylelikle Siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıran İrlandalı golcü Robbie Keane transferi de yatmış oldu. Bugün ise bu transfer haberinin detayları ortaya çıktı. İngiltere'de yayın yapan Daily Mail Gazetesi, Beşiktaş'ın bonservisi Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da olan Robbie Keane'e 8 milyon poundluk
(yaklaşık 10 milyon euroluk) bir teklifte bulunduğunu ve yıldız futbolcuya 3 yıllık sözleşme önerdiğini ancak bu teklifin İrlandalı futbolcu tarafından reddedildiği aktarıldı.
İrlanda Milli Takımı ile birlikte Ermenistan'da bulunan 30 yaşındaki Robbie Keane'in teklifi uzun süre düşündüğü ancak sonunda Tottenham'da kalmaya karar verdiği ifade edildi.