Fenerbahçe'de Cumhuriyet Kupası Maçı Hazırlıkları

Fenerbahçe, 4 Eylül Cumartesi günü Sivasspor'la yapacağı Cumhuriyet Kupası maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan antrenman 1 saat 35 dakika sürdü. Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, 3 takım halinde dar alanda yapılan top kapma ve pas çalışmalarının ardından çift kale maçla sona erdi.
Sakatlıkları bulunan Güiza ve Mert Günok antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular, tesislerde tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Volkan Demirel ise takımdan ayrı olarak sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
A Milli Takım kampında bulunan Gökhan Gönül, Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu ve Semih Şentürk; Slovakya Milli Takımı'nda yer alan Miroslav Stoch; Senegal Milli Takımı'nda yer alan Mamadou Niang ve Issiar Dia; Brezilya Milli Takımı'nda bulunan Andre Santos ile Nijerya Milli Takımı'nda bulunan yeni transfer Joseph Yobo antrenmanda yer almadı.
Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Can Bartu Tesisleri'nde saat 18.00'de başlayacak antrenman basın mensuplarına da açık tutulacak.