Adanasporlu Tolgahan Kalesinde Devleşiyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un genç kalecisi Tolgahan Acar, Kartalspor maçında kurtardığı penaltı ve gösterdiği performans ile dikkat çekiyor.

Adanaspor'un ikinci kaptanı Tolgahan Acar öncelikle Kartalspor maçında sıcak hava ve kötü zeminde 90 dakika mücadele eden takım arkadaşlarını kutlayarak, deplasmanda alınan puanın önemine değindi. Tolgahan, "Mersin İdmanyurdu maçında iki puan kaybettiğimiz doğru. Fakat Kartalspor deplasmanından puanla dönmek önemliydi. Çok baskılı oynadığımız söylenemez. Sıcak ve kötü bir zeminde yinede elimizden geleni yaptık. Lige verilen ara toparlanmamız açısından iyi olacaktır. Bol bol düşünme fırsatımız olacaktır"
dedi.
Penaltı pozisyonunda sezgilerini kullandığını ve ayrıca Koray'ı düşündüğünü söyleyen Tolgahan, "Penaltı olduğu an savunma oyuncumuz Koray'ın yüzündeki ifade beni çok etkiledi. Yeni oynamaya başlamış ve penaltıya sebep olduğu için çok üzgündü. İlerleyen maçlarda bende hatalı goller yiyebilirim. Forvetlerimiz gol atar sonrada gelip benim gönlümü alırlar. Aynı şekilde bende kurtardığım bu penaltıyı Koray Şanlı'ya armağan ediyorum. Çok çalışarak bu sezon takıma daha fazla faydalı olmak tek düşüncemdir"
ifadesini kullandı.
Boluspor maçına değinen Tolgahan, kendilerini tıpkı deplasmanda oynuyor gibi hissedeceklerini belirterek "Tribünlere baktığımda turuncu beyaz boyaları koltukları görünce 5 Ocak Stadında oynadığımızı hatırlıyorum. Seyircisiz maçlar bir futbolcu için çok sıkıcıdır" dedi. Artık bu olayların son bulmasını isteyen Tolgahan Acar, "Avantajımızı yitirmemeliyiz. Boluspor maçında taraftarımız olsaydı mutlaka ambiyans farklı olacaktı. Geçen yıldan bu konuda önemli dersler alındı. Adanaspor tarihinde son seyircisiz
maç olmasını diliyorum. Bizi heyecanla bekleyen taraftarımıza güzel bir bayram hediyesi vereceğiz" şeklinde konuştu.