Kaleci Onur Trabzonspor Formasıyla İlk Kez Kalesinde 3 Gol Birden Gördü

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, 33 maçtır koruduğu Bordo-mavili takımın kalesinde ilk kez 3 gol birden gördü

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, 33 maçtır koruduğu Bordo-mavili takımın kalesinde ilk kez 3 gol birden gördü. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor maçında devraldığı kaleyi bir daha bırakmayan ve Milli Takım'a kadar yükselen başarılı kaleci son günlerde yediği hatalı gollerle de dikkatleri üzerine çekiyordu.
29 Kasım 2009 tarihinde oynanan Eskişehirspor maçında kaleyi devralan ve bir daha bırakmayan Onur Recep Kıvrak Trabzonspor'da yakaladığı çıkışın ardından A Milli Takım'ın kalesine kadar yükseldi. Milli Takım'ın, Kazakistan ve Belçika maçlarında forma giyen oyuncu son oynanan Belçika maçında yediği hatalı gollerle eleştirileri üzerine çekmişti. Son dönemde yaşadığı performans düşüklüğü Manisaspor maçında da ortaya çıkan genç kaleci 291 gün sonra kalesinde 3 gol birden gördü.
Kaleci Onur, 2009-2010 sezonunda Lig ve Türkiye Kupası maçlarında 27 maçta forma giydi. Söz konusu maçların tamamında 90 dakika forma giyerek 2 bin 430 dakika sahada kalan milli eldiven, bu maçlarda kalesinde 17 gol gördü. Onur, 27 maçın 26'nda kalesinde 1 golden fazla görmezken Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 gol yemişti. Onur, 11 maçta ise kalesinde gol görmemişti.
2010-2011 sezonunda ise Onur, Trabzonspor'un oynadığı Süper Kupa, Avrupa Kupası ve lig maçlarının tamamında forma giydi. Yapılan 8 maçta kalesinde 9 gol gören Onur, Liverpool ile oynanan 2 maçta 3 gol, Ligde ise Fenerbahçe'den 2 gol, Sivasspor'dan 1 gol ve Manisaspor'dan 3 golü kalesinde gördü. Onur, 3 maçta ise kalesinde gole izin vermedi.