Fenerbahçe'den Haluk Ulusoy'a loca vetosu

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan loca satın almak istemesine rağmen geri çevrildiğini söyledi.

Beşiktaş-CSKA Sofya maçını İnönü Stadı'nda özel locasından izleyen Federasyon eski Başkanı Haluk Ulusoy "Beşiktaş maçları bana keyif veriyor" dedi. Basın mensupları ile de sohbet eden Ulusoy, "Ben spor adamıyım, her takıma eşit mesafedeyim ama son dönemlerde kadrosunu yıldız isimlerle donatan Beşiktaş'ın maçlarını daha çok izler hale geldim" ifadesini kullandı.

Galatasaraylı olarak bilinen Ulusoy, İnönü Stadın'daki locaya 80 bin, G.Saray'ın Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena Stadı'ndan iki locaya da 850 bin dolar ödeme yaptığını hatırlatarak sözlerini şöyle noktaladı: "Beşiktaş ve Galatasaray kulübü yetkilerinin yardımları ile gereken işlemleri yapıp Ulusoy Holding adına localarımızı aldık. Ama aynı yakınlığı F.Bahçe kulübünden göremedim. Parasıyla loca talebim reddedildi. Bu tavır beni üzdü, oysa F.Bahçe en çok şampiyonluğunu benim başkan olduğum süreçte yaşamıştı. Profesyonelliğe yakışmayan bu tavra anlam veremedim."