Diyarbakırspor'da Kaynak Arayışı Sürüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da yaşanan maddi sıkıntıların aşılması için kaynak arayışları devam ederken, bu konudaki görüşmelerin olumlu geçmesi umutları artırdı.

Bayram öncesinde bulunulan 400 bin TL dolayındaki kaynakla futbolculara Akhisar Belediyespor beraberliği primlerinin yanı sıra küçük çaplı ödemeler yapıp, kulüp çalışanlarının 1 aylık maaşlarını ödeyen yönetim, kulübün ve takımın acil ihtiyacı olan ödemeler için ise yeni kaynaklar peşinde. Bu yöndeki görüşmelerin önümüzdeki hafta olumlu sonuçlanması bekleniyor. Forma reklamı için daha önce söz veren iş adamı Fadıl Akgündüz'le anlaşılmasına kesin gözüyle bakılırken, saha içi reklamları konusunda da bazı
firmalarla anlaşma aşamasına gelindiği konuşuluyor. Transfer ettiği futbolculara çok cüzi ödemeler yapan yönetim, forma ve saha içi reklamlar ile bulunulacak diğer kaynaklarla futbolcuların diğer ödemelerini yapmayı planlıyor.
Bu arada yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara ödeme yapmak için kaynak aradıklarını, bulmaları halinde ödeme yapacaklarını, kulübün şartlarının belli olduğu ve ona göre davranmaları gerektiğini söylediler.