Coco Pops'un Talihlisi Nihat'la Buluştu

Coco Pops'un, Dünya Futbol Şampiyonası öncesi başlattığı kampanya sonuçlandı

Coco Pops'un, Dünya Futbol Şampiyonası öncesi başlattığı kampanya sonuçlandı. Kampanya boyunca çocuklar, Coco Pops paketlerinden çıkan 'footbag' toplarla hem eğlenceli zaman geçirme, hem de futbol yeteneklerini geliştirme fırsatı yakaladı.
Çocukların kahvaltı alışkanlığı kazanmasında annelerin en büyük yardımcısı olan Ülker Kellogg's, Coco Pops Çikolatalı Mısır Gevreği paketlerinde yer alan "Footbag" hediyeli kampanyası tamamlandı.
Kampanyaya katılan çocuklar, tüm dünyada ilgi gören ve "footbag" ismi verilen yuvarlak bez toplarla yaz boyunca oynama fırsatı yakaladı. Topu düşürmeden paketin arkasındaki temel footbag hareketlerini yapmaya çalışan çocuklar, videolarını www.cocopops.com.tr web sitesine yükledi. Kazanan videoyu Beşiktaşlı ünlü futbolcu Nihat Kahveci seçti.
Kampanyanın talihlisi Görkem Güven, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde Nihat Kahveci'yle tanışma ve takımın antrenmanını seyretme fırsatı yakaladı. Formasını ünlü futbolculara imzalatma şansı da bulan Görkem Güven, Coco Pops'un hediyesi olan forma, top ve Coco Pops ürünlerinden oluşan lezzet paketine de sahip oldu.