Arifiye Çocuk Yuvası Öğrencileri Beşiktaş'ın Davetlisi Oldu

Beşiktaş Spor Kulübü yöneticilerinin daveti üzerine İstanbul'a giden Arifiye Çocuk Yuvası öğrencileri güzel bir hafta sonu geçirdi.

Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdür Yardımcısı Ali Akkuzu ile Çocuk Yuvası Öğretmenleri Mehmet Yıldız, Kenan İrşi ve Hayri Bayrak'ın rehberliğinde gerçekleşen gezide öğrenciler, İstanbul gezisinin yanı sıra İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Ankaragücü maçını izlediler.
Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Genel Müdürü Murat Ülgen ile Medya ve İletişim Koordinatörü Gökhan Dinç'in ev sahipliği yaptığı gezide ilk olarak Göztepe'deki Oyuncak Müzesi ziyaret edildi. Gezi sırasında müzenin kurucusu Şair, Yazar, Öğretim Görevlisi ve Televizyon Programcısı Sunay Akın'la tanışan öğrenciler sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler. Beşiktaş Spor Kulübü yöneticilerinin daveti üzerine güzel bir akşam yemeği yiyen Arifiye Çocuk Yuvası öğrencileri daha sonra İnönü
Stadyumu'na giderek Beşiktaş'ın Ankaragücü ile oynadığı maçı seyretti. İnönü Stadı'nda maçı izlemeye gelen yuva öğrencilerine yakın ilgi gösteren Beşiktaş taraftarları güzel jestlerde bulundular. Stadyumda şöhretli futbolcuları izleme fırsatı bulan Arifiye Çocuk Yuvası öğrencilerine kulüp yöneticileri tarafından Beşiktaş forması hediye edildi. Beşiktaş taraftarları galibiyetle biten karşılaşma sonunda öğrencilere, uğurlu geldiklerini belirterek yakın zamanda tekrar beklediklerini söylediler.
Arifiye Çocuk Yuvası öğrencileri ve öğretmenleri, her yönüyle çok güzel geçen İstanbul gezisi nedeniyle, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e, Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Murat Ülgen'e, Medya ve İletişim Koordinatörü Gökhan Dinç'e, Arifiye Çocuk Yuvası'na her zaman büyük destek veren SHÇEK İl Müdürü Kerem Toprak'a ve tüm Beşiktaş taraftarlarına teşekkür ettiler.