Hayrettin Hacısalihoğlu: Unutulmayacak Bir Maç Oldu

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, 6-1'lık Sivasspor galibiyetinin uzun yıllar unutulmayacak bir maç olduğunu belirterek, "Her maç kendi içinde başlar ve biter bu maç başka maçlara ölçü değildir" dedi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, 6-1'lık Sivasspor galibiyetinin uzun yıllar unutulmayacak bir maç olduğunu belirterek, "Her maç kendi içinde başlar ve biter bu maç başka maçlara ölçü değildir" dedi.
Trabzonspor'da alınan 6-1'lık Sivasspor galibiyetini sevinci yaşanıyor. Maçtan sonra Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktör Şenol Güneş'le konuşan Başkan Sadri Şener, alınan skor nedeniyle teşekkür etti.
Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un, Sivasspor karşısında arzu ettiği iyi futbolu ve sonucu aldığını belirterek, "Sivaspor maçında çok coşkulu taraftar ve çok coşkulu bir takım vardı. Tabi bunları hazırlayan hocamız var. Taraftarlarımızda bu iyi takımı coşturdu. Trabzonspor'un uzun zamandan beri unutamayacağı uzun yıllar hatırlayacağı bir maç oldu" dedi.
Sivasspor'u bu kadar farklı yeneceklerini beklemediklerini belirten Hacısalihoğlu, "Bir kaç fark olabileceğini düşündük ama 6-1'lık sonucu beklemiyorduk. Takımımız kazanma arzusunu sahaya yansıttı. Futbolda şans faktörü çok önemli. Sivasspor maçında da şans bizim yanımızdaydı" şeklinde konuştu.
17 Eylül Cuma günü yine kendi sahalarında oynayacakları Manisaspor maçından da sahadan 3 puan ile ayrılmayı hedeflediklerini belirten Hacısalihoğlu, "Trabzonspor her maça kazanma arzusu ve isteğiyle çıkıyor. Her maç kendi içinde başlar ve biter. Sivasspor karşısında aldığımız farklı galibiyet başka maçlara ölçü değildir. Manisaspor karşısına da sıfırdan çıkıp kazanmak için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.