İtalya Serie A'da 2. Haftanın görünümü

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 2. haftası oynanan karşılaşmalarla tamamlanırken, kadrolarını önemli oyuncularla transfer eden AC Milan ve AS Roma'nın aldığı yenilgiler, haftanın en sürpriz sonuçları oldu.

Serie A'da 2. hafta mücadeleleri sürpriz sonuçları da beraberinde getirirken, bunlardan en dikkat çekeni başkent ekibi AS Roma'nın Cagliari deplasmanında 5 gollü bir mağlubiyetle dönmesi oldu. Bir diğer sürpriz sonuç ise sezona ''Bomba transferlerle giriş yapan AC Milan'ın, ligin yeni ekiplerinden Cesena karşısında deplasmanda aldığı yenilgiydi.

Son şampiyon FC Inter ise yeni sezonun ilk galibiyetini evinde Udinese'yi mağlup ederek, aldı.

Haftanın gollü geçen maçlarından biri de Juventus-Sampdoria mücadelesi oldu. Evinde konuk ettiği Sampdoria ile 3-3 berabere kalan Juventus, ligin 2. haftasında da sahadan 3 puan alamadan ayrıldı.

GOL KRALLIĞI


Serie A'da 2 hafta geride kalırken, henüz ligin başı olması nedeniyle gol krallığı listesi de oldukça kalabalık. Yarışta şu ana kadar, Alexandre Pato (AC Milan), Alessandro Matri (Cagliari), Davide Moscardelli (Chievo), Sergio Pellissier (Chievo), Antonio Cassano (Sampdoria), Nicola Pozzi (Sampdoria) gibi isimler attıkları 2'şer golle zirvede yer alıyor.

İTALYA SERİE A'DA 2. HAFTA SONUÇLARI:


İtalya Serie A'da 2. Haftanın görünümü

İTALYA SERİE A'DA PUAN DURUMU:


İtalya Serie A'da 2. Haftanın görünümü


İTALYA SERİE A'DA 3.HAFTANIN PROGRAMI:


İtalya Serie A'da 2. Haftanın görünümü