Galatasaray sahasında Gaziantepspor'u ağırlıyor

Spor Toto Süper Ligi'nde bu akşam Galatasaray Gaziantepspor'u Ali Sami Yen Stadyumunda ağırlıyor. Galatasaray Gaziantepspor maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak. Galatasaray Gaziantepspor maçı tüm ayrıntılarını buradan takip edebilirsiniz...

Gaziantepspor, yarın Galatarasay ile 49. maçına çıkacak. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendiren Güneydoğu ekibi, ilk galibiyetini Galatasaray'dan almak istiyor. Kadrosuna kattığı İvelin Popov ile rahatlayan kırmızı-siyahlılar, bugün son antrenmanına çıktı.


Teknik direktör Tolunay Kafkas, lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini söyledi. Hak edenin kazandığı bir maç olmasını temenni eden genç teknik adam, 3 puanı alan taraf olmayı istediklerini kaydetti.

Yeni transferlerle takımı kuvvetlendirdiklerini belirten Kafkas, yeni transferlerden Ivelin Ivanov Popov'un Bulgaristan'ın en iyi futbolcularından olduğunu kaydetti.

Öte yandan bu futbolcunun yarın Galatasaray karşısında forma giymesi bekleniyor. Serdar Kurtuluş ise Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarına dikkat çekerek, önemli olanın istikrarı yakalamak olduğunu dile getirdi. Kurtuluş, istikrarın yakalanmasıyla Gaziantepspor'u istedikleri yere getirebileceklerini kaydetti. Gaziantepspor'un golcüsü Beto da Galatasaray maçıyla galibiyetlere başlamak istediklerini belirtti. Beto, "Güzel ve çekişmeli bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Kırmızı-siyahlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde koordinasyon ve taktik çalışmaları yapıldı. Atrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.

Gaziantepspor ile Galatasaray , bugüne kadar 48 kez karşılaştı. Maçlarda, Galatasaray 28 kez galip gelirken Gaziantepspor 8 kez sevindi. İki takım 12 kez de 1 puana razı oldu. Galatasaray'ın 82 golüne, Gaziantepspor 34 golle karşılık verdi.


MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Ufuk
Sabri
Servet
Neill
Insua
Mustafa
Ayhan
Elano
Misimovic
Kewell
Baros

GAZİANTEPSPOR

Karcemarkas
Emre Güngör
Elyasa
Yalçın Ayhan
Ivan
Olcan
Zurita
Jorginho
Serdar Kurtuluş
Julio Cesar
Sosa

SAAT: 21.30
STAT: Ali Sami Yen
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: Lig TV