Umut Bulut İçin Gol Vakti

Spor Toto Süper Ligi'nin 4. haftasında kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da suskun golcü Umlut Bulut içinde gol vakti geldi.

Bu sezon olduğu gibi geçtiğimizi sezonun ilk 3 haftasını golsüz geçiren golcü oyuncu 13 Eylül 2009'da oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 2 gol bir atarak gol orucunu bozmuştu.
Liverpool ile Trabzon'da oynanan UEFA Kupası play-off rövanş maçı öncesinde Fransa'nın Toulouse takımına transferi gündeme gelen ancak teknik direktör Şenol Güneş'in veto etmesiyle birlikte gerçekleşmeyen bu transferin ardından moral bozukluğu içine giren Umut Bulut, Sivasspor maçıyla birlikte gollerine başlamak istiyor. Ligde en son golünü 19 Nisan 2010'da oynanan Kasımpaşaspor maçında atan Umut Bulut, ligde 146 gündür süren gol orucana son vermek istiyor. Sivasspor maçında fileleri havalandırarak bu
sezonki ilk golünü atmak isteyen golcü oyuncu, geçtiğimiz sezonda ligin ilk 3 haftasında gol atma başarısı gösterememişti.
13 Eylül 2010 Pazartesi günü (Yarın) Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da golcü oyuncu Umut Bulut, yine aynı tarih olan 13 Eylül 2009'da oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 2 gol bir den atarak gol hasretine son vermişti.
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, geride kalan haftalarda gol atmayı sorun etmediğini belirterek, "Hocam bana görev verirse Sivasspor maçında gol atmak istiyorum. Geçen yılda ilk 3 hafta gol atamamıştım. Yine aynı tarihe rastlayan bir maça çıkacağım, inşallah gol atarım. Tabi ki benim gol atmamdan çok takımın galip gelmesi önemli. Sivasspor karşısında 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.