Ordusporlu Ahmet Kuru'nun Mutlu Günü

Bank Asya 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Orduspor'un forvet oyuncusu Ahmet Kuru, nişanlandı.

Aslen Muğlalı olan ve Orduspor'un Alman ekolünden yetişmiş futbolcularından biri olan Ahmet Kuru, Ordulu işadamı Zinnur Ertürk'ün kızı Nisar Ertürk ile nişanlandı. Payda Otel havuz başında gerçekleştirilen nişan törenine Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen başta olmak üzere özel ve tüzel kuruluş temsilcileri ile kalabalık sayıda işadamı ve her iki tarafın aile çevresi katıldı. Nişan töreninde Ordusporlu futbolcularda tam kadro bulundu.
Ahmet Kuru ile Nisan Ertürk'ün nişan yüzüklerini ise Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen taktı.
Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen törende yaptığı konuşmada, burada bulunmak kendisi için bir onur olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımız birbirlerini görüş sevmişler Burada bulunmak, bu gençlerin nişan yüzüklerini takmak benim için bir onur" dedi.
Şair Orhan Veli, "Bilemezdim şarkıların bu kadar güzel, kelimelerinse bu kadar kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce" diyor. Bu derde düşünce de işte böyle nişanlar oluyor. Allah tamamına erdirsin. İnşallah Mayıs ayında Orduspor'un şampiyonluğu ile beraber düğün törenini de beraber yapacağız" dedi.
Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından nişan törenine katılanlar gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler. Takım arkadaşlarını yalnız bırakmayan Ordusporlu futbolcularda uzun süre horon ve halay çekerek nişanı kutladı.
Gecede Karadenizli olanlar horon tepmeyi tercih ederken, Ege'li olanlar zeybek oynadılar. Gecenin finaline ise Egeli olan Ahmet Kuru'nun zeybek gösterisi damgasını vurdu.