Denizli'de Puanlar Paylaşıldı

Bank Asya 1. Lig'in 3.haftasında Denizlispor ile Çaykur Rizespor ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı.

Ligde ilk iki maçlarını kazanan ve 6'şar puanla ilk iki sırada yer alan Denizlispor ile Çaykur Rizespor maçı öncesi her iki takım taraftarları da birbirlerine ve takımları lehine tezahüratlarda bulundu. Mutlu'nun attığı golle deplasmanda öne geçen Çaykur Rizespor, ilk yarının bitimine az bir zaman kala Ahmet Cebe'nin golüne engel olamadı.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, Denizlispor'un güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Gücüne güç katan bir rakiple oynadık. Ligin en güçlü takımlarından birisi. Biz rakibimizi önde karşılayıp, kanatlarla hedefe ulaşmayı hedefledik. Öne geçtikten sonra skoru koruma telaşına girdik. Bu çok yanlıştı. İleride top saklayamıyoruz. En büyük sıkıntımız bu. Arkaya çok çekiliyoruz, bugün de en büyük dezavantajımız bu oldu. Denizlispor bizden daha iyi, canlı ve istekliydi. Daha fazla pozisyon buldu.
Deplasmanda oynadığımız futbolu beğenmedim. Hücum bölgesinde çoğalamazsak deplasmanlarda puan almamız zor olur. Biz sadece mücadele ettik. Aldığımız puan iyi ancak oynadığımız futbolu iyi değildi" dedi.
Çaykur Rizesporlu futbolcu Ersin, ligde oynadıkları ilk iki maça göre daha zor bir maç
oynadıklarını belirterek, "Yeni transferlerle lige iyi başladık ve bunun meyvesini gördük. İlk dakikalarda gelen kartlar sebebiyle gardımız biraz düştü. Beklemediğimiz anda gol yedik. Maçın hakkı beraberlikti ve berabere bitti. Bundan sonraki haftalarda hem bizi hem de Denizlispor'u iyi günler bekliyor" diye konuştu.
Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, çok erken bir gol yediklerini belirterek, 'Buna rağmen demoralize olmadık. Maç boyunca üstün olan taraf bizdik. Girdiğimiz pozisyonların birini değerlendirebildik. İyi mücadele ettik. Futbolcularım kazanabilmek için her şeyini ortaya koydu. Puan kaybettik ancak kazandığımız çok şey var. Bu maçta kaybettiğimiz puanları bundan sonraki maçlarda telafi edeceğimize inanıyorum. Kazanmak için her şeylerini ortaya koyan futbolcularıma teşekkür ediyorum. Terlerinin
son damlasına kadar mücadele ettiler" dedi.
Denizlisporlu futbolcu Ahmet Çağıran, iki haftadır bu maçı beklediklerini belirterek, "Üst düzeyde motivasyonumuz vardı. Bu yüzden biraz stresli maça başladık. Beklemediğimiz bir anda gol yedik. Golden sonra inanılmaz şekilde rakibimize baskı kurduk. Kazanmak için elimizden geleni yaptık. Maçı kazanacak pozisyonları bulduk ancak değerlendiremedik. Takım olarak iyi mücadele ettik ve sonuna kadar böyle götüreceğiz" dedi.
Serdar, rakiplerine tek pozisyon vermeden puan kaybettiklerini belirterek, "Çok gol pozisyonuna girdik ancak birini değerlendirebildik. Böyle oynamaya devam edersek hedefimize ulaşırız. Bu maçta mücadele anlamında çok şey kazandık. Bundan sonra daha iyi maçlar oynayıp Süper Lige çıkacağımıza inanıyorum" dedi.