Türkiye, Romanya Maçından Galibiyet İstiyor

BJK İnönü Stadı'nda A Milli Takım'ın antrenmanını izleyen TFF Başkanı Mahmut Özgener, Romanya ile oynanacak olan hazırlık maçından iyi sonuç beklediklerini ifade etti.

TFF Başkanı Mahmut Özgener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye'nin futbol hasretinin bu hafta sona ereceğini belirterek, "Önce Romanya ile yapacağımız özel milli maçla, ardından da Süper Lig maçlarıyla bu futbol hasretini gidereceğiz" dedi.
A Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları öncesi Romanya ile 11 Ağustos Çarşamba günü yapacağı son hazırlık maçından iyi sonuç beklediklerini dile getiren Özgener, şunları kaydetti:
"İnşallah bu son hazırlık maçımızda iyi bir netice alırız, ama önemli olan eylül ayında Kazakistan maçıyla başlayacak süreç. Eylül ayında Kazakistan maçıyla başlayacak zor bir dönem bizi bekliyor. Futbolun en büyük organizasyonu olan Dünya Kupası'nda olamamanın üzüntüsü hep birlikte yaşadık. İnşallah bu sefer sıradaki büyük organizasyon olan Avrupa Şampiyonası'na katılabiliriz. Gruptaki her maçın ayrı önemi var. İnşallah iyi bir başlangıç olur."