Fenerbahçe Dokuz Eksikle Çalıştı

Fenerbahçe, ligin ilk haftasında Medical Park Antalyaspor ile kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti

Fenerbahçe, ligin ilk haftasında Medical Park Antalyaspor ile kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti. Milli takımlara giden 9 oyuncumuzun yer almadığı antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.
Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan antrenmanda, futbolcular koşu ve koordinasyon çalışmalarının ardından iki grup 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman çift kale maçla sona erdi.
Milli takımlara giden oyuncular, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kazım Kazım, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Andre Santos ve Diego Lugano antrenmanda yer almadı. İlhan Eker ve Berk Elitez ise sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladılar.
Sarı-lacivertli takım, yarın saat 18.00'de Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı ve basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek antrenman ile Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam edecek.