Adanaspor'da Kartepe Kampı Sona Eriyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un lig hazırlıklarına başladığı Kartepe kampı Pendikspor ile oynanacak hazırlık maçı ile son erecek.

6 hazırlık karşılaşması yapan turuncu beyazlı takım son hazırlık maçını Pendikspor ile oynayacak. İki etap halinde tamamlanan kamp süresince takım, maç günleri dahil antrenmanlar yaparak lige hazırlandı. Futbolcular yarın oynayacak olan Pendikspor maçının ardından 1 gün izin yapacak ve daha sonra çalışmalara Adana'da devam edecek.
Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, kampın istediği şekilde noktalandığını ve hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan çok oynanan futbolun önemli olduğunu söyledi. Yeni transferlerinde takıma çabuk uyum sağladığını belirten Kılıç, "Mersin maçına kadar hazırlıklarımızı Adana'da sürdüreceğiz. Transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Son olarak aramıza Ahmet Dursun katıldı. Takımın antrenman seviyesine yetişmek için günde 3 antrenman yapıyor. Ligin ilk karşılaşmasına kadar tam hazır olacağız. Oyuncularımı
kamp süresince gösterdikleri özverili mücadelen dolayı kutluyorum" dedi.
Bu arada, Adanaspor'da futbolcuların bu sezon giyecekleri forma numaraları da belli oldu.
Futbolcuların forma numaralı şöyle:
"Bülent Bölükbaşı15, Tolgahan Acar 1, Fevzi Özkan 63, İzzet Yıldırım 58, Recep Yıldız 22, Onur Demirtaş 5, Habip Tok 23, Ahmet Dursun 33, Metin Tuğlu 57, Anıl Karaer 4, Efecan Karacan 77, Koray Şanlı 3, Cem Özdemir 8, Yaşar Memişoğlullarından 35, Rahman Oğuz Kobya 10, Emrah Bedir 2, Özgürcan Özcan 99, Talha Mayhoş 54, Mbilla 7, Kibong 20, Zülküf Özer 88, Sami İzican 11, Ömer Karancı 92, Okan Salmaz 17 ve Berkan Yıldırım 61"