Tff Süper Kupa, Trabzonspor'un

Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda geçen sezonun lig şampiyonu Bursaspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, TFF Süper Kupa'nın sahibi oldu

Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda geçen sezonun lig şampiyonu Bursaspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, TFF Süper Kupa'nın sahibi oldu. Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Bordo-mavili takım, TFF Süper Kupa'yı da müzesine götüren ilk Anadolu takımı oldu.
Bursaspor'u 3-0 mağlup ederek, 2010 TFF Süper Kupa'yı kazanan Trabzonspor'a, kupasını ve madalyalarını Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener verdi.
Maçın ardından sahanın ortasına hazırlanan platforma çıkan Bordo-mavili futbolcular, TFF Başkanı Mahmut Özgener'den önce madalyalarını aldılar. Özgener, daha sonra kupayı takım kaptanları Yattara ve Egemen'e teslim etti. Süper Kupa'yı havaya kaldıran futbolcular büyük sevinç yaşarken, tribünleri dolduran binlerce Trabzonspor taraftarı kupa zaferini doyasıya kutladı. Bordo-mavili futbolcular, havai fişek gösterileri altında kupayla tur atarken, kolbastı müziği eşliğinde eğlendiler.
Trabzonsporlu futbolcular daha sonra üzerinde "Biz hep süperiz" yazılı tişörtleri giyerek kupayla birlikte poz verdiler.
Bu arada, TFF Süper Kupa 2010'un en değerli oyuncusu olarak ise maçta 3 gol atan Teofilo Gutierrez seçildi. Kolombiyalı futbolcu, ödülünü TFF Başkanı Mahmut Özgener'den aldı.