Stoch Kurayı Hoş Bulmadı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Miroslav Stoch, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakipleri PAOK'la ilgili olarak, "Bu eşleşme pek de hoş olmadı. Son derece stresli maçlar olacak" dedi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan'ın PAOK ekibiyle eşleşen Fenerbahçe'de yeni transferlerden Miroslav Stoch, kurayla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Yunanlılar ile Türklerin ezeli rakipler olduğunu dile getiren Stoch, "Bizim için pek de hoş olmayan bir kuraydı. Son derece stresli iki maç oynanacak. Ancak turu geçeceğimizi düşünüyorum" dedi.
Slovak futbolcu, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Young Boys karşısında gördüğü kırmızı kartı hala unutamadığını vurgulayarak, "Bütün gece yaşadıklarım gözlerimin önünden gitmedi. Daha önce kırmızı kart görmemiştim. Hakem kırmızı kartını çıkardığında buna inanamadım. Dolu bir statta, bir Şampiyonlar Ligi maçında kırmızı kart görmek çok kötü bir şey" ifadelerini kullandı.
Young Boys karşısında alınan skorların futbolseverleri yanıltmaması gerektiğini savunan Stoch, "Her şeye rağmen çok kaliteli bir kadroya sahibiz. En kısa zamanda gerçek kalitemizi göstereceğimizi düşünüyorum" dedi.
Slovak futbolcu, son olarak Fenerbahçe taraftarına da seslenerek, "Young Boys maçında taraftar tek kelimeyle mükemmeldi. Bana çok ilgi gösterdiler. Ama maalesef turu geçemedik. Önümüzdeki maçlarda iyi skorlar elde ederek onların gönüllerini almak istiyoruz" diye konuştu.