'Frenim olmayacak, ağzıma geleni söyleyeceğim'

Erman Toroğlu, ezeli rakibi ve ebedi dostu Dr. Ahmet Çakar ile ilk kez Türkiye-Romanya milli maçı sonrasında ekranlara çıkıp program yapacak.

“Hırslıyım ve öç alacağım insanlar var. Lig TV’deyken mecburen frenliyordum kendimi.. Ama Kanaltürk’te frenim olmayacak, ağzıma geleni söyleyeceğim.”

14 Ocak 2010’daki naklen yayın ihalesinden sonra ‘marka değerini koruma’ kaygısıyla Lig TV ile ilişkisini kesilen Erman Toroğlu, 11 Ağustos’taki Romanya milli maçıyla birlikte yeni kanalı Kanaltürk’te ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Kanaltürk'te pazar günleri Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Serhat Ulueren ile birlikte “Telegol” yapacak olan Toroğlu, pazartesileri de Reha Muhtar’ın moderatörlüğünde yine Ahmet Çakar’la “Son Kale”ye çıkacak..

Kanaltürk Spor Müdürü Serhat Ulueren, Erman Hoca’nın kendilerini seçmesinin para ile ilgisi olmadığını belirtirken, “Hoca aslında 1 yıl daha dinlenmek istiyordu.. Ama kendisini ikna ettik.. Aldığı para da Digitürk’te aldığının yarısından bile daha az” dedi.

Toroğlu, yeni sezonda nasıl bir profil çizeceğini Ulueren’e şöyle anlatmış: “Hırslıyım.. Öç alacağım insanlar var.. Lig TV’deyken denge yapmak için kendimi frenliyordum.. Burada fren yok.. Ağzıma geleni söyleyeceğim.. Bazıları kaçacak delik arayacak..”