Gaziantepspor Sezonu Açtı

Gaziantepspor, 2010-2011 sezonu açılışını Kamil Ocak Stadı'nda yaptı.

Statta tek tek sahaya çağrılarak çıkan futbolcular taraftarları selamladı. Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın da taraftarları selamlamasının ardından havai fişek gösterisi yapıldı. Teknik direktör Tolunay Kafkas, yaptığı açıklamada, sıcak altında maç yapmanın sakıncalarına dikkat çekerek, "Sıcaklıklar sadece ülkemize değil, dünya geneline hakim ama takvim bu. Biz, bahane üretmeden, yapabileceğimizin en iyisi yapacağız. Ama, şu da bir gerçek ki, bu
sıcaklıklar sadece oynayan oyuncuları değil, tribündekileri, sizleri ve bizleri son derece etkiliyor. Maçların geç oynanması bu işin ateşini düşürebilir" dedi.
Gaziantepspor futbolcu Emre Güngör de lige başlamalarına bir hafta kaldığını belirterek, "Çok iyi ortamımız var, çok iyi çalışıyoruz. Bunun karşılığını ligde alacağımızı düşünüyorum. Gaziantepspor'u bu sene layık olduğu yere getireceğiz" diye konuştu.
Açılış töreninin ardından Gaziantepspor ile Kayserispor bir hazırlık maçı oynadı. Hazırlık maçını Gaziantepspor, Yalçın Ayhan'ın attığı golle 1-0 kazandı.