Ahmet Dursun ''durmuyor''

Adanaspor'un son transfer Ahmet Dursun, takımının antrenman seviyesine yetişmek için adeta yerinde durmuyor.

Arkadaşları dinlense dahi tecrübeli golcü sabah öğlen ve akşam olmak üzere kondisyona dayalı çalışmalar yapıyor. Bugün sabah yapılan bölümde ilk kez kenardan yapılan ortalara gol çalışması yapan Ahmet Dursun'un etkili şutları dikkat çekti.
Bu arada hazırlık maçlarının beşincisinde Güngören Belediyespor ile mücadele edecek Turuncu Beyazlı takımda hafif sakatlıkları bulunan Onur, Efecan ve Anıl forma giyemeyecek. 3 oyuncunun tedavisine hemen başlanırken ciddi bir sorunları bulunmadığı açıklandı.
Adanaspor'un iki etaplı olarak süren Kartepe kampı Pazartesi günü oynanacak Pendik maçı ile son bulacak.1 gün izin yapacak olan takım daha sonra lig hazırlıklarına Adana'da devam edecek. Toros kaplanları Yaklaşık 1 aydır Kartepe'de lige hazırlanıyordu.
Serin havasıyla tanınan Kartepe'de son 3 gündür havanın aşırı sıcak olması kamp yapan takımları da olumsuz etkiledi. Daha önceden saat 15.00'te oynanan hazırlık karşılaşmaları sıcak hava nedeniyle 17.30'a alındı. Sabah yapılan çalışmalarda futbolcuların olumsuz etkilenmemesi için antrenman süreleri kısa tutuldu ve sık sık su molası verildi.