Adanaspor'da Kombine Satışları Sürüyor

Yeni sezon öncesinde Adanaspor taraftarları kombine bilet alarak takıma maddi destek sağlıyor. www.adanaspor.org sitesi 50 adet kombine bilet alarak takıma katkı sağladı.

www.adanaspor.org sitesi yöneticileri, taraftarlar ayrıca çağrıda bulunarak'' Mutlaka herkes bilet alarak Başkanımız Bayram Akgül'u bu yolda yalnız bırakmamalıdır.Süper lige çıkmak için taraftarlarımızda görevlerini yerine getirerek bütçesine göre kombine bilet almalı ve kulübüne destek sağlamalıdır. Önümüzdeki günlerde bu sayının artmasını bekliyoruz. Ayrıca sivil toplum örgütlerinin de bu konuya duyarsız kalmamaları gerekiyor. Şunu unutmayalım ki bu takım Süper Lige çıkarsa şehir olarak herkes
faydalanacaktır. Adanaspor'un liglerde olmadığı günler unutulmasın. Küllerinden doğan kulübümüz bugünlerde Süper Lig hedefiyle yoluna devam etmektedir''şeklinde konuştular. Taraftarlar daha sonra biletleri ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
Bu arada Adanaspor takımı Altay maçının ardından günü antrenman yapmadan geçirdi. İzmir ekibi ile oynanan hazırlık maçında takımın fiziksel anlamda yorgun gözükmesi ve sakat oyuncuların tedavisi nedeniyle Teknik Direktör Kemal Kılıç futbolculara 1 gün dinlenmeleri için izin verdi. Yeni transfer Ahmet Dursun dışında tüm futbolcular gün boyunca otelde istirahat ettiler.