Lig Tv Yeniliklerini Kayserispor Eşliğinde Tanıttı

Kayseri Park Alış-Veriş ve Yaşam Merkezinde, Lig TV tarafından yapılan tanıtım toplantısına, Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ile Mehmet Eren, Kaleci Souleymanou, Selim Teber katıldı.

Kayseri Park Alış-Veriş ve Yaşam Merkezi'nde Lig TV'nin spor spikerleri ile birlikte bir araya gelen Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, yeni sezon öncesi gerekli hazırlıkları yaptıklarını ve lig başladığında sahada herkesin göreceğini söyledi.
Arveladze, kendisine sorulan 'Neden Kayserispor'u tercih ettiniz' soruya ise "Kayserispor, son yıllarda iyi bir grafik çizdi. Geçen sene ilk yarıyı lider olarak bitirmişti. Bu sezon yine aynı şekilde elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.
Kayserispor'un takım kaptanı olan Mehmet Eren ise takım içerisinde köklü değişikliklere gidildiğini, yeni oyuncular ile sezon içerisinde daha etkili sonuçlar elde edeceklerini belirtti.
Eren, Bursaspor'un şampiyon olmasının gereken beklentileri artırdığını söyleyerek, gereken çalışmaları yerine getireceklerini sözlerine ekledi.
Daha sonra Lig TV'nin spor spikerleri ve yöneticileri ile birlikte toplu fotoğraf çektiren Kayserispor ekibi, idman için Kayserispor Tesislerine gitti.