Viktoria Plzen, Beşiktaş Maçı İçin İddialı

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunun rövanş maçında yarın konuk edeceği Viktoria Plzen takımının teknik direktörü Pavel Vrba, korkmadıklarını, ilk maçta olduğu güçlerini göstereceklerini söyledi.
Maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Vrba, ilk maçta iyi bir performans ortaya koyduklarını belirterek, ''İlk maçtaki performansımızı yarın yakalayıp, hatta üstüne çıkıp tur atlamak istiyoruz. Beşiktaş ile yarın yapacağımız maçta taraftar desteğinin üstümüzde baskı yaratabileceği bilinciyle çıkacağız. İlk maçtaki performansımızın biraz daha üstüne çıkmaya çalışacağız. Kendi sahamızdaki karşılaşmada çok pozisyona girdik. Yarın 0-0'lık skor rakibin işine yarayacak. Gol atması
gereken taraf biziz. İkinci maçta da pozisyonlar bulacağımıza inanıyorum. Ayrıca bu sefer bulduğumuz pozisyonları atacağız" dedi.
Tur şansları ile ilgili bir soru üzerine Pavel Vrba, "Futbolda zayıf veya küçük gözüken takımların büyük takımları eleme durumu her zaman olasıdır. Yarın biz de bunu göstermek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Vrba, Beşiktaş'ta forma giyen ve bugün sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan vatandaşı Tomas Sivok'a üzüldüğünü söyledi.
Çek liginde deplasmanda hücum oynayan bir takım olarak bilindiklerini kaydeden Pavel Vrba, "Takımın havası gayet iyi. Avrupa'da tanınan iyi bir takıma karşı yarın oynayacağız. Korkacak bir şey yok. Oyuncularım bunun bilincinde. Bu takıma karşı iyi oynayabildiğimizi de ilk karşılaşmada gösterdik" diye konuştu.

VİKTORİA PLZEN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen, maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda yaptığı ve ilk 15 dakikası basına açık antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı.