Tff 3. Lig

TFF 3. Lig takımlarından Yimpaş Yozgatspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Geçtiğimiz sezon ligi iyi bir performans ile tamamlayan Yimpaş Yozgatspor, 2010-2011 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Yimpaş Yozgatspor'dan Ünyespor'a transfer olan Eray Şekerci yeniden Yozgatspor'a döndü. Yozgat'a gelmekten mutlu olduğunu belirten Eray, "Amacım gecen yıl yarım bıraktığım şampiyonluğu bu yıl takımımda tatmak istiyorum. Tekrar beni buraya getiren Başkan Kenan Yılmaz'a ve Yozgat halkına teşekkür ediyorum. Takıma faydalı olup Yozgat'a şampiyonluk yaşatmak
istiyorum" dedi.
Yimpaş Yozgatspor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz, geçen sezondan 14 futbolcuların bulunduğunu ve 13 futbolcu transfer ettiklerini belirterek, "Şu anda bir santrafor ihtiyacımız var, santrafor arayışlarımız devam ediyor" diye konuştu.
TFF 3. Lig'de grup sayısının azalmasıyla futbola kalite geleceğini belirten Yılmaz, "Geçen sezon bir takımla 4 defa maç yapıyorduk. Futbolda zevk kalmamıştı. Aynı zamanda ilimize Karadeniz bölgesinden genelde ilçe takımları geliyordu. Şimdi grupta 17 takım var ve büyük çoğunluğunu şehir takımları oluşturuyor. İkincisi bir takımla iki maç yapılacak, seyir zevki olacak, futbola da kalite gelecek. Bizde Yozgat'ı en iyi şekilde temsil etmek için iyi bir takım oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.