Tff 3. Lig

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da ileri uç oyuncusu Mert Güneş, ligin zorlu geçeceğini, ancak takım olarak iyi bir sezon geçireceklerine inandıklarını söyledi.

Güneş, geçen sezondan takımdaki bütün futbolcuların tecrübe kazandığını ifade ederek, "Yeni bir statü oluştu. Bunun gençler için bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Çünkü Türkiye'nin her yerinde maç yapacaklar. Bunun yanında 3. Lig'de de genç olmanın avantajları var. Bunu iyi değerlendirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Malatyaspor'da kaynaşmış bir takım modeli oluştuğunu kaydeden Güneş, "Lige iyi başlarsak, iyi götüreceğimize inanıyorum. Üst sıralara oynayabiliriz. Geçtiğimiz sezon futbolcuların hepsi bir arada oynadı. Uzun yıllardır da birbirimizi tanıyoruz. Ligin bizim açımızdan iyi geçeceğine inanıyorum" diye konuştu.
Güneş, takımdan ayrılacağı yönünde çıkan söylentiler hakkında da bir açıklamada bulunarak, "Malatyaspor'da kalıp kalmamam belli değildi. Kulüp yönetimi çok ısrar etti. Yetiştirme tazminatından dolayı benimde gitmem zordu. Bu yılda takımda kaldım. Malatyaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.
Takım kaptanı Mehmet Yoldaş ise, takım olarak destek beklediklerini belirterek, "Takımdaki futbolcu arkadaşlarımızla uzun yıllardır hep bir aradayız. Takım ruhunu yakalarsak iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Bu noktada iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. İkinci etap kamp çalışmalarında da hazırlık maçları yapacağız. Eksiklerimizi görüp bunları tamamlayacağız. Lige başlarken hedef koymak zor ancak yapabileceğimizin en iyisini yapacağız. Ancak camiadan bize destek olunmasını bekliyoruz. Geçen yıl yalnız
bırakıldık. Kimse bize destek vermedi. En azından bu yıl bizlere destek verilmesini bekliyoruz. Her şey maddiyata dayanmıyor. Yeni sezon açılışımıza bile 3 kişi geldi. Bu bizleri üzüyor" dedi.