Rijkaard'ın Basın Toplantısı

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme rövanşında OFK Belgrad'ı yenerek Türkiye'ye tur atlamış olarak döneceklerini söyledi.

Maçın oynanacağı Omladinski Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Frank Rijkaard, ilk maçta alınan 2-2'lik sonucun kendilerini şok ettiğini ve çok üzdüğünü belirterek, "İlk maçta alınan 2-2'lik sonucu yarın düzelteceğiz ve buradan iyi bir sonuçla ayrılacağız. Nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynayacağız. Buradan başarıyla döneceğiz" dedi.
Golcü futbolcusu Milan Baros'un yokluğuyla ilgili olarak, onun yerine başka oyuncular olduğunu ve bunların arasından birini tercih edeceğini belirterek, "OFK Belgrad'ın ilk maçta özellikle savunma olarak bize karşı başarıyla mücadele etti. Biz de yarın ona göre sahaya çıkıp, futbolumuzu oynayacağız. Takımımızın turu geçmesi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Takımın geldiği seviyenin sorulması üzerine Hollandalı teknik adam, "Takımı üst düzeye çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Eksikleri olan bazı oyuncularım var, ama 1-2 hafta içinde onlar da istediğimiz seviyeye çıkacaklardır" şeklinde konuştu.
Rijkaard, takımdan ayrılması gündemde olan Elano ile ilgili görüşünün sorulması üzerine , "Kendisi hala Galatasaray'ın oyuncusu ve sakatlığı bulunuyor. Başka yorum yapmak istemiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

GALATASARAY, OFK BELGRAD MAÇINA HAZIR
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın Sırbistan'ın OFK Belgrad takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı. Maçın yapılacağı Omladinski Stadı'nda, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde yapılan çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu. Antrenmanda, sarı-kırmızılı oyuncuların neşeli tavırları dikkat çekti.
Omladinski Stadı'nda yapılacak maç TSİ 18.00'de başlayacak.