Manucho'da Hayal Kırıklığı

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Bucaspor yetkililerinin yaptığı açıklamada büyük çabalar sonucu İzmir'e getirdikleri Manucho'yla sözleşme imzalanmayacağını açıkladı.

Detaylı sağlık kontrolleri esnasında futbolcunun sağ diz iç yan bağlarında esneme ve menüsküsünde büzüşme olduğunun tespit edildiği belirtildi. Bu durum kulübün sağlık kurulunda şüphe uyandırdığı ve bir dizi test sonucunda oyuncunun sakat olduğu ortaya çıktı. Durumla ilgili icra kurulu değerlendirme için toplantı yaptı. Doçent Doktor Metin Ergin'den Manucho'nun durumuyla ilgili detaylı bilgiler alan yöneticiler yaklaşık 1 saatlik değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantı sonunda açıklama yapan Bucaspor
Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ; "Manucho'nun sağ dizinde problem var,bu sorun tedavi edilebilir fakat tedavinin ne zaman sonuçlanacağı ya da daha kötüye gidip gitmeyeceği gibi soru işaretleri vardı.Risk almak istemediğimiz için bu transferden vazgeçtik" diye konuştu.
Sarı lacivertli takımın uzun süredir basına gövde gösterisi şeklinde tanıtımını yaptığı ve uzun uğraşlarla renklerine bağlamak istediği Manucho transferi hayal kırıklığıyla sonuçlanmış oldu. Bucasporlu kurmaylar görüşmelerinin sürdüğünü birkaç oyuncu daha alıp transferi sonlandıracaklarını açıkladılar.
(FS-YK-