Beşiktaş'ın Rakibi Vıktorıa Plzen İstanbul'da

Beşiktaş'ın yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti ekibi Viktoria Plzen İstanbul'a geldi.

Beşiktaş, ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen ile yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ikinci maçında karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlıların rakibi Plzen bugün özel bir uçakla Prag'dan geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Beşiktaş Kulübü yetkilileri tarafından karşılanan Plzen'de Teknik Direktör Pavel Vrba, rövanş maçına iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, "Beşiktaş'ın bizden daha iyi olduğunu ve daha fazla şansı olduğunu biliyoruz. Ancak
buraya iyi bir sonuç almaya ve turu geçmeye geldik. Beşiktaş'ın bizden daha kuvvetli olduğunu biliyoruz. Ama biz de burada kendimizi göstermek istiyoruz. Çok güçlü ve koşan bir ekibe sahibiz. Yarın akşam da Avrupa arenasında kendi gücümüzü göstermek istiyoruz. Beşiktaş maçı bu açıdan bizim için çok büyük bir fırsat olacak" dedi.
Viktoria Plzen Teknik Direktörü Pavel Vrba, bugün saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Çek ekibi saat 20.00'de ise Beşiktaş İnönü Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
(TC-ERS-ERS-S)