Javier Mascherano Barcelona ile sözleşme imzaladı

Arjantinli yıldız Javier Mascherano, Barcelona ile 4 yıllık resmi sözleşmenin altına imza attı.

İspanya La Liga takımlarından Barcelona, Liverpool'dan yeni transferi Javier Mascherano ile resmi sözleşmeye imza attı. Barcelona'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Mascherano ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını belirtildi.

Liverpool'a ödenen bonservis bedeli konusunda herhangi bir açıklama yapmayan Barcelona, Arjantinli yıldızın serbest kalma bedelinin ise 90 milyon avro olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili İspanyol basınına açıklamalarda bulunan Javier Mascherano, "Liverpool'da çok güzel günlerim geçti ancak Barcelona'nın uzun bir zamandır bana ilgisi vardı. Çeşitli görüşmelerimiz olmuştu ancak bunların hiçbiri resmi değildi. Barcelona, ilk kez bu sezon başında Liverpool'a resmi teklif yaptı ve bu teklif biraz sıkıntılı da olsa kabul edildi. Liverpool taraftarına ve kulübüne saygı duyuyorum ve onların da benim verdiğim bu karardan dolayı bana saygı göstermelerini bekliyorum. Şu anda kariyerimde yepyeni bir sayfa açtım ve artık Barcelona için mücadele edeceğim. Burada forma almanın çok da kolay olduğunu sanmıyorum. Bunun için sürekli çalışmam ve her zaman için daha fazlasını yapmam gerektiğinin bilincindeyim" dedi.

Javier Mascherano Barcelona ile sözleşme imzaladı