David Trezeguet İspanya'nın Hercules takımına imza attı

Fransız forvet David Trezeguet, İspanya La Liga takımlarından Hercules ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İspanya La Liga'nın yeni takımlarından Hercules, Daniel Güiza'yı renklerine bağlayamayınca rotasını David Trezeguet'e çevirdi ve Juventus ile görüşmelere başladı. Yapılan iki günlük resmi görüşmelerinin ardından Hercules, Juventus ile kesin olarak anlaşmaya vardı ve 32 yaşındaki Fransız yıldızı kadrosuna kattı.

Hercules'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Trezeguet ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı ve Fransız futbolcunun bundan sonraki kariyerinde Hercules için mücadele edeceği belirtildi.

2000 yılından bu yana Juventus forması giyen ve eski kulübü ile sayısız başarılar elde eden Trezequet, "Hercules'te olduğum için gerçekten çok mutluyum. İspanya'ya mutlu, huzurlu olabileceğimi düşündüğüm için geldim. 10 yıl boyunca formasını giydiğim Juventus'tan ayrılma vakti arrtık gelmişti ve doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Bu transferin benim kariyerimde yeni bir adım atmamı sağlayacağını düşünüyorum. Hercules, La Liga'da önemli işler yapmak isteyen bir takım ve ben de bu önemli planların bir parçası olmak istiyorum" dedi.