Beşiktaş'tan Bir Transfer Bombası Daha

Teknik direktörlük görevine Bernd Schuster'i getirdikten sonra Ricardo Quaresma ve Guti gibi yıldız futbolcuları transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın transfer sezonunun bitimine saatler kala Tottenham'ın İrlandalı yıldızı Robbie Keane'i transfer etmek için de girişimlerde bulunduğu iddia ediliyor

Teknik direktörlük görevine Bernd Schuster'i getirdikten sonra Ricardo Quaresma ve Guti gibi yıldız futbolcuları transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın transfer sezonunun bitimine saatler kala Tottenham'ın İrlandalı yıldızı Robbie Keane'i transfer etmek için de girişimlerde bulunduğu iddia ediliyor.
Yaptığı flaş transferlerle Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da da adından sıkça söz ettiren Beşiktaş, transferin son gününde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Schuester'in forvet transferi istemesinin ardından arayışlarını sürdüren Siyah-beyazlıların bonservisi Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da olan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını İskoç ekibi Celtic'te kiralık olarak geçiren ünlü İrlandalı yıldız Robbie Keane'i kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia ediliyor.
Ünlü İngiliz haber portalı skysports'ta yer alan iddiaya göre 30 yaşındaki İrlanda Milli Takımı'nın kaptanı Robbie Keane için Beşiktaş'ın yanı sıra West Ham United'da devrede.
30 yaşında olan Robbie Keane, 1.75 cm boyunda ve İrlanda Milli takımının en fazla gol atan oyuncusu unvanına sahip. Keane kariyeri boyunca Inter, Liverpool, Leeds United ve Tottenham gibi takımların formasını giymişti.