Akhisar Belediyespor'da Ziraat Türkiye Kupası Mesaisi

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Diyarbakırspor ile berabere kalan Akhisar Belediyespor, çalışmalarına bir günlük izinden sonra başladı.

Diyarbakırspor maçında ayak bileğinden sakatlanan Mustafa Aşan 10 gün sahalardan uzak kalacak. Ziraat Türkiye Kupası eleme maçı için yarın saat 12.30'da Torbalıya hareket edecek.
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Atilla Özcan, "Sahamızda oynadığımız Diyarbakırspor karşılaşmasında ayak bileğinden sakatlanan Mustafa Aşan 10 gün sahalardan uzak kalacak. Bunun yanında Murat Kahraman ve Kaleci İlker'in sakatlıkları devam ediyor. Ziraat Türkiye kupası eleme maçı için yarın saat 12.30'da Torbalıya hareket edeceğiz. Milli maç için verilen arayı iyi değerlendirmek istiyoruz" dedi.
Yeşil-siyahlı ekibin genel Menajeri Serkan Düzgünsıvacı, "Bank Asya 1. Lig'e iki beraberlik ile girdik. Futbolcularımızdan Yusuf Güney Bozoğükspor ile anlaşarak aramızdan ayrıldı. Okan Mordal Alanyaspor, Can Akkaşlı Menemen Belediyespor ile birer yıllık kiralık anlaştılar" diye konuştu.