4. Zafer Kupası Kupası Senior Open Tenis Turnuvası Yılmaz Ve Aydoğdu'nun

Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği işbirliği ile Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde düzenlenen 4

Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği işbirliği ile Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde düzenlenen 4. Zafer Kupası Senior Open Tenis Turnuvası'nı 18+ bayanlarda Özlem Yılmaz, 18+ erkeklerde ise Recep Aydoğdu kazandı.
12 kategoride 280 tenisçinin mücadele ettiği Bakırköy Belediyesi 4. Zafer Kupası Senior Open Tenis Turnuvası'nda diğer kategorilerde birinci olan tenisçiler ise şöyle: Yeni başlayan bayanlarda Aslı Yazıcıoğlu,35+ bayanlarda Derya Kızılkan,yeni başlayan erkeklerde Süleyman Bülbül,35+ erkeklerde Mesut Beyhan,45+ erkeklerde Ali Şenel,18+ çift bayanlarda Gülgün İslamoğlu ve Derya Kızılkan,18+ çift erkeklerde Ercan Zorlu ve Sercan Zorlu, 35+ çift erkeklerde Mutlu Sezer ve Mesut Beyhan, 35+ karışık Dilek
Akdilek ve Vehbi Ateş ,18+ karışık Ercan Zorlu ve Ezgi Albayrak.
Kategorilerinde birinci olan tenisçilere ödüllerini Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı İbrahim Mamati verdi.
Bu arada Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği tarafından 13 takımın katılımıyla ikincisi düzenlenen gençler futbol turnuvasında ise şampiyonluğu Bakırköyspor'u uzatma dakikalarında Ferzan'ın attığı golle 1-0 yenen Ataköy Çobançeşme Spor Kulübü kazandı. Dereceye giren takımların ödüllerini Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen verdi.
MİNİK SPORCULARA SERTİFİKA
Belediye ve Dernek işbirliği ile bu yıl ilki düzenlenen yaz spor okullarına katılan 120 minik sporcular başarı sertifikalarını Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve Dernek Başkanı İbrahim Mamati'nin elinden aldı.
Bakırköy Belediyesi ayrıca Bakırköy'de faaliyetlerini sürdüren 13 amatör kulübe malzeme yardımında bulundu.