Kayseri Erciyesspor 15 Ağustos'ta Sezonu Açacak

Kayseri Erciyesspor 2. Başkanı Şadi Büyükkeçeci, 2010-2011 sezonunda göze hoş gelen bir futbol oynayacaklarını bildirdi.

Geçtiğimiz sezon 28 puan toplayan takımdaki oyuncuları muhafaza ettiklerini bildiren mavi-siyahlı takımın 2. Başkanı Şadi Büyükkeçeci, "Bu sezon yaptığımız görüşmelerde Süper Lig tecrübesi olan futbolcuların da aralarında bulunduğu 7 oyuncuyu renklerimize bağladık. Kızılcahamam'da yapılan kamp da çok faydalı geçti. Son hazırlık maçında 2-1 kaybettik ama futbolcuları görmek ve hazırlıkları değerlendirmek açısından çok faydalı oldu" diye konuştu.
Takımın Teknik Direktörü Levent Devrim'in başarılı bir teknik adam olduğunun altını çizen Şadi Büyükkeçeci, "Takım adına önemli bir teknik adam. Sürekli olarak maçı düşünen, maçta ne yapacağını iyi bilen bir insan" diyerek, teknik kadronun da iyi olduğunu bildirdi.
Takımın, Bank Asya 1.Ligi'nde ilk 6 için mücadele edeceğini söyleyen Büyükkeçeci, "İlk 2'yi de yakalarsak bu bizim için büyük bir fırsat olabilir. Takım olarak göze hoş gelen iyi bir futbol oynayacağız. Takım şu anda lig için iyice hazır duruma geldi" dedi.
Mavi-siyahlı takımın kamp döneminin Pazar günü biteceğini ve Kayseri'ye döneceğini açıklayan Büyükkeçeci, "Ağustos ayının 15'inde düzenleyeceğimiz bir hazırlık maçı ile sezonu açacağız. Hazırlık maçı yapacağımız takım şu anda belli değil ama arkadaşlar tüm hazırlıkları sürdürüyor" diye konuştu.
(AÖ-ERS-ERS-S)