Fenerbahçe Young Boys Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı yarın oynanacak

Fenerbahçe, Young Boys ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptı. Fenerbahçe- Young Boys Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Maç yarın akşam Saat 21:15'te Şükrü Saracoğlu stadında oynanacak.

Antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Lugano, Uğur, Mehmet Topuz ve çalışmalarını bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde sürdüren Güiza katılmadı. Young Boys ile yapılan maçtan önceki antrenmanda ayak bileğinde bağ kopuğu oluşan İlhan, hızlı bir iyileşme kaydederek, takımının dün akşamki çalışmasına katıldı. 6 günlük sürede tedaviye olumlu yanıt veren İlhan, öğle saatlerinde yapılan denemeden sonra antrenmanda takımla birlikte çalıştı. İlhan’ın, kendisini iyi hissettiğini ve antrenmana çıkmak istediğini kulüp doktoruna söylediği ifade edildi.

Rapor istediler
Dünya Kupası’nda Uruguay Milli Takımı’nda sakatlanan Lugano’nun, iç yan bağlarında oluşan yırtığın geçen sürede iyileşmediği bildirilirken, sarı-lacivertli kulüp Uruguay Futbol Federasyonu’ndan raporu istedi. Fenerbahçe teknik heyetinin,
milli takımda ağrı kesici iğne ile oynatıldığı belirtilen futbolcuyu, kendisine zarar vereceği için aynı şekilde oynatmak istemediği kaydedildi. Lugano’nun sakatlığının ardından geçen 3,5 haftalık sürede yırtığın iyileşme kaydetmediği bildirildi.

Christoph Daum’un ayrılmasından sonra Fenerbahçe’de kalan Semih Şentürk, Aykut Kocaman’ın da gözüne giremeyip yedek kalınca, yeniden ayrılma fikrine sıcak bakmaya başlamıştı.

Ancak Kocaman, dünkü antrenmanda sürpriz yapıp “Nöbetçi Golcü”yü taktik çalışmada ilk onbirde denedi. Semih’in Young Boys rövanşında büyük ihtimalle ilk onbirde oynaması bekyeniyor. Öte yandan, yönetimin golcü futbolcu için 3 milyon euro bonservis bedeli biçtiği öğrenildi...

Küskün Güiza maçı izlemeye gitmeyecek

Kanarya’da istenmeyen adam haline gelen, idmana çıkma isteği kabul edilmeyen Güiza, herkese küstü. İyi bir teklif almadığı için gitmeyen, takımda da kendine yer bulamayan Okçu’nun yarınki Young Boys maçını statta izlemeyeceği belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile İsviçre temsilcisi Young Boys, İstanbul'da rövanş mücadelesi için karşı karşıya gelecek.

İsviçre'de yapılan ilk maçta rakibiyle 2 - 2 berabere kalarak büyük bir avantaj elde eden Fenerbahçe, her türlü galibiyetin yanı sıra 0 - 0 ve 1 - 1'lik beraberlikler halinde play - off turuna çıkacak. Maçın normal süresi 2-2 tamamlanırsa uzatma bölümüne geçilecek, uzatmada aynı skorla bitmesi halinde ise turu geçen takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Young Boys ise her türlü galibiyetin yanı sıra, 2-2'nin üstündeki gollü beraberliklerde tur atlayacak.

Öte yandan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.15'de başlayacak maçı Rus hakem Aleksei Nikolaev yönetecek.

04 Ağustos 2010 tarihinde oynanacak olan Fenerbahçe - Young Boys Uefa Şampiyonlar Ligi Maçı sadece ve sadece D-Smart platformunda yer alan Futbol Smart ve aynı anda HD kalitesi ile HD TV Smart kanalında yayınlanacak...